YEZZZAAAA...

Im, farlina.. A henna drawer n henna designer. Just want U to have a wonderful lovely day wif my lovely henna design.. :)

Monday, January 24, 2011

coming february...

bulan january dah nak habis..its coming bulan february...Kejap je masa kan?
bulan 2 ni byk juga byk juga job henna..alhamdulillah rezeki kan.. Blaja ,,blaja gak..henna tetap henna..hehehe...

2 comments:

  1. salam cik farlina... sy nak tanya, farlina ni bisnesnya bertapak di mane ek??? tgk num phone, num perak... kat ipoh ker???

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete